Nyaralás, napfény, tenger, Olaszország, Italy, Itália


Fotógaléria Vendégkönyv


Budapesten élő pár vagyunk, lakókocsis nyaraltatással foglalkozunk, Olaszországban, Grado városában.
 
Magyarország határától 350 km-re, Észak-Olaszországban van egy csodálatos városka, Grado. A trieszti-öbölben található Grado-t "Európa kék zászlajának" nevezik, melyet tiszta környezete és az ottani szolgáltatások magas minősége alapján méltán megérdemel. A városka gyönyöru kikötojével, történelmi városrészével, sétáló utcáival, hangulatos éttermeivel várja látogatóit évről évre.
 
Ettol a gyönyörű kisvárostól 4 km-re található a környék egyik legjobban felszerelt kempingje, a 4 csillagos Punta Spin Camping, mely szolgáltatásaival minden korosztály számára feledhetetlen nyaralást biztosít.
 
8 db jól felszerelt lakókocsival állunk Vendégeink rendelkezésére. 4 db lakókocsi a kemping "Nyárfasor" részében található, 4 db pedig a "Fenyőerdő" részben. A lakókocsik kettesével lettek egymás mellé elhelyezve, így az együtt utazó családok, baráti társaságok együtt és mégis külön nyaralhatnak.
 
Nyaralásainkat kedvezményes áron kínáljuk 8 nap 7 éjszakás turnusokban, szombati turnusváltással. A feltüntetett árakon kívül a helyszínen, minden vendégnek üdülőhelyi díjat kell fizetni 0,40 EUR/fő/nap
 
A szezon teljes ideje alatt a kempingben tartózkodunk, személyesen fogadjuk Vendégeinket és a nyaralás alatt felmerülő kéréseket, esetleges problémákat a helyszínen, azonnal tudjuk kezelni.
 
 
Várjuk szeretettel, találkozzunk a kempingben!