Nyaralás, napfény, tenger, Olaszország, Italy, Itália
Vendégkönyv

Hajas Reni - Csákvár:
Gyönyörű hely, a camping tökéletes, az ott dolgozók kedvesek és vidámak, mindennel felszerelt lakókocsik, a tenger feledhetetlen, Grado város csodaszép, az óvárosa szintén. Az oda és visszautazásról annyit, mi kihagytuk az autópályát, a legjobb döntés volt, mert olyan szép, mesebeli, festői tájakon jártunk... Egy élmény volt az is 🙂😊
Kedei Julianna - Ráckeve:
Mi most jöttünk haza, aki szereti a kemping körülményeit, értékelni tudja hogy nincs a 4 fal közé bezárva, természetben tölthet 1 hetet annak csak ajánlani tudjuk. A tenger inkább gyógyvíz itt ezen a helyen ezt tapasztalatból mondhatom, pár hónapja vették le a gipszet a lábamról, nehezen tudtam menni, volt egy két hozzászólás hogy látszik a javulás. Sokat javult a lábam jobban tudok menni, igaz gyakoroltam a homokban. Nagyon kellemes az útazás, mi pont azért választottuk először Gradót, mert ha tovább mentünk már beáll a forgalom, az autópályán alig lehet haladni. Grádóig megállás nélkül leszaladsz a határtól.
Vendégkönyv - 2018:
Péter Éva - Seregélyes:
Egy hete jöttünk haza. Mindennap mondjuk a párommal,hogy menjünk vissza. ☺Nagyon jó volt. Imádtuk!
Magócs Ilona - Martonvásár:
Ma jöttünk haza, két hét nyaralásból. Csodálatos volt minden. A tenger a város és a környékbeli látnivalók. A kemping és a lakókocsik nagyon tiszták, jól felszereltek. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Tóth Zsuzsanna - Szigetcsép:
Mi voltunk 2.éve,és az egyik legjobb nyaralásunk volt! Krisztiék csodálatos vendéglátók,mindenben a segítségünkre voltak! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Jövőre újra vissza megyünk!
Koós Gábor - Monor:
Mi voltunk és bátran tudom ajánlani mindenkinek mert minden tökéletes és jó. Jobb mind a lakoház, tiszta szép kurturált, és olcsó ami nagyon fontos szempont.
Vendégkönyv - 2017:
Papp Mónika - Albertirsa:
Mi tegnap jöttünk haza. Nagyon jól éreztük magunkat😊csak ajánlani tudom mindenkinek. Gyönyörű minden😊
Hangai Katalin - Pilisszántó:
Nemtaláltam a helyemet itthon de a kisfiú se😊de sajnos vissza kell állni az itteni életre😊nagyon szép és jó volt. Köszönjük a kedvességeteket is😊
Garaba Éva - Pusztazámor:
Én tavaly voltam Grádoban és egyetlen egy migránst nem láttam. Nagyon jól éreztem magam. Kedvenc országom Olaszország és benne Grádó.
Tóth Zsuzsanna - Eger:
Mi itt voltunk nyáron,csodálatos hely!! Krisztináék segítőkészek,kedvesek!! Biztos visszamegyünk még!
Poór Gabriella - Budapest:
Mi is voltunk már többször a Kempingezzvelunk.com lakókocsijaiban és persze, hogy idén is ott a helyünk :-)
Lovas Zoltán - Tatabánya:
Nagyon jól éreztük magunkat! A kemping szép! Krisztináék aranyosak mindenben segítenek! Ajánlom mindenkinek!!!😃
Vendégkönyv - 2016:
Szabina és Csabi - Nagykanizsa:
Kedves Kriszta és Gábor!

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani az idei, felejthetetlen olasz nyaralásért. :)
Köszönjük a jól felszerelt, tiszta, tágas, kellemes környezetben elhelyezett lakókocsit!
Személy szerint én sokkal jobban éreztem magam Punta Spin-ben, mint Belvedere-ben.
Igazi number one, ha a felszereltséget és programokat vesszük alapul.
Grado pedig, a maga hangulatos kis utcáival, azt hiszem, bátran kijelenthetem, örök szerelem nekünk. :) Olyannyira jól éreztük magunkat, hogy már a jövő évi nyaralást tervezgetjük a párommal.

Mindent nagyon köszönünk Nektek, s nyugodt szívvel ajánlunk Titeket ismerőseink körében! :)
Üdv,
Szabina, Csabi
Bakos család - Balaton:
Kedves Krisztina!

Köszönjük szépen ezt a felejthetetlen egy hetet, melyet Olaszországban eltölthettünk a családommal Gradoban, nagyon jól érzetük magunkat az idő is nekünk kedvezett! :-) Köszönjük még egyszer a lehetőséget, és ha minden jól megy, jövőre meglátogatjuk Horvátországot, ezért izgalommal várjuk majd a foglalási lehetőséget!

Üdvözlettel: Bakos család
Országhné Rózsa - Balatonlelle:
2016. augusztus utolsó hetében voltunk Krisztináék vendége. A lakókocsik felszereltsége, elhelyezkedése kisgyermekes és nagyszülőknek, akik unokákkal érkeznek a lagúnák városába, illetve kempingbe, minden igényt kielégítenek. A felszereltség jó a part közelsége nagyon jó nem kell km-eket cipekedni 20 m a tenger. A kemping minden igényt kielégít, ABC, étterem, gyermekmedencék. A tájékoztató füzet nagyon sok segítséget ad a kirándulni vágyóknak! Köszönet mindenért! GRADO-t látni kell!!!!
Babik Zoltán - Bőlcske:
Többet kaptam, mint amire számítottam. A lakókocsiban található információs füzet nagyon jó! Krisztina és Gábor kedvességét, segítségét külön is szeretném megköszönni! Csak pozitívok jutnak eszembe a nyaralásról!
K. László - Kiskőrös:
Kedves Krisztina! Nagyon szépen köszönjük a jó nyaralást. Nagyon jól éreztük magunkat, minden szuper volt, mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. Mindenkinek ajánlani fogom a helyet és főleg titeket. Csodálatosan éreztük magunkat. Szeretnénk jövőre is menni a családdal. Még egyszer nagyon köszönjük és hívni foglak a 2017 es nyaralás miatt.
Üdv: K. László és családja
Vendégkönyv - 2015:
Pásztor Éva - Szihalom:
Június második hetében nyaraltunk a kempingben, csodálatos időt sikerült kifognunk. Két kisgyerekkel érkeztünk, a kemping kifogástalan, szuper gyerekmedencével. Rendezett, tiszta az éttermük, meglepően jó és kedvesek a felszolgálók. A környék csodaszép, rengeteg látnivalóval. A lakókocsi megfelelően felszerelt, kellemes nyaralást tudhatunk magunk mögött. Külön köszönet a tájékoztató füzetért, nagy hasznát vettük. Nekem Grado szerelem.
Nyugdíjas házaspár - Telki:
Köszönetet szeretnék mondani ezért a lehetőségért, hogy ilyen kedvező áron tölthettünk egy hetet Olaszországban.
Nagyon kellemes volt az időnk.
Kifogástalan a felszerelés, igaz nem számoltam át tételesen, de mindent nagyon rendben hagyott az előző nyaraló, nem hiszem hogy bármi is hiányzott volna.
Esetleg javasolhatja hogy egy fóliát vigyenek magukkal a nyaralók, ha igénylik a bejárat előtt leteríteni, tisztább marad a belső tér.
Gratulálunk a tájékoztató kis füzethez, nagyon igényes munka.
Minden felszerelés tökéletes, minden meg van amire szükség lehet a nyaralás alatt. Ebben az időszakban vagy kis gyerekes családok vagy mind idősebb korosztály nyaral. Még viccelődtünk is "vagy még vagy már pelenkás mindenki", így mi vagyunk a fiatalok. Nagyon kellemes időnk volt, pedig ez nem jellemző június első napjaira, 7 napon át csak napsütésben volt részünk. Megismerkedtünk egy Németországban élő családdal, a férfi magyar, 800 euróért voltak ott egy hetet. Megadtam a Kriszta elérhetőségét. :)
2 kis gyerekkel voltak, és mondták hogy a gyerekek miatt nekik ez egy jó hely. Mi mindig szállodákban vagy apartmanokban nyaraltunk, mi is azt hittük -mint sokan mások- ez már nem nekünk való, kempingezni ebben a korban, és mégis nagyon jól éreztük magunkat. Szép és sikeres nyarat kívánunk!
Horváthné Tarcali Erzsébet - Kazincbarcika:
Minden nagyon szép és kiváló, csak a tengerpart ami mivel lagúna, így nagyon sekély a vize, és nekünk ez okozott problémát. De közel van az ingyenes tengerparti strand Gradoban, és ott igazi élmény volt lenni!! :) :) Csak ajánlani tudom mindenkinek!! :)
Tarrné Péterffy Márta - Páty:
A kemping gyönyörű, árnyas, tiszta, gyerekekkel nagy élmény volt a játszótér, a medence, a part is. A lakókocsi három gyerekkel is kényelmes, tágas, Grado pedig csodaszép, úgyhogy bármikor örömmel visszamennénk :)! Külön köszönjük a kedves, gondos ügyintézést, és további jó munkát, szép nyarat kívánunk Nektek!
Vendégkönyv - 2013:
Kubola Lászlóné - Kaposvár:
Grado nekünk a szívünk csücske. Azért választottuk a Belvedere Pineta kempinget, mert lényegesen olcsóbban volt lehetőségünk a 2 hetes nyaralásra mint a környéken bárhol. Köszönet a lehetőségért, és a kedvező akciós árért. Először voltunk lakókocsiban, kicsit furcsa volt az első egy két nap, hogy el kellett sétálni a fürdő, és mellékhelyiségbe.
Viszont utána belejöttünk, és tulajdonképp rájöttünk hogy amennyi hátránya van annyi előnye is. Nem csöpög a csap, nincsenek szagok, nincs csőtörés, dugulás, így a szállásunk tiszta és szagmentes! :) A kemping számunkra nagyon hangulatos volt, és óriási területen fekszik. Mi meg voltunk elégedve, a kemping szolgáltatásaival, és a lakókocsik kényelmével, felszerelésével is. Szívesen visszamennénk!
Peterdi Zoltán - Dunaújváros:
Május közepén voltunk a Grado melletti Belvedere Pineta kempingben. Féltünk hogy nem lesz jó időnk, de szerencsére gyönyörű időnk volt, csodálatos hetet töltöttünk a kempingben. A kemping strandján már fürödhető volt a víz, melyet a gyerekeinkkel jól ki is használtunk. Bár komolyabb úszásra, (főleg apálykor) inkább a Grado-i szabad strandot javasolnám, de így kisgyerekekkel tökéletes volt a kemping strandja. A lakókocsi tiszta, rendezett, és minden megtalálható volt benne amire szükségünk volt az egy hét alatt. Mi örültünk a lehetőségnek, és biztos, hogy visszajövünk még, akár 2 hétre is. Csak ajánlani tudom!
Vendégkönyv - 2012:
Vass Evelin - Eger:
Csodálatos hetet töltöttünk a Belvedere Pineta Kempingben. A kemping szépen rendezett, sok zöld területtel, tiszta levegővel. A lakókocsik felszerelésekor mindenre gondoltak. Grado nagyon hangulatos kis város tele élettel. A környék változatos programokat kínált, amit ki is használtunk. Nagyon jól éreztük magunkat.
Birkner Ildikó - Veszprém:
Sokat jelent számunkra Grado,több éve visszajárunk. A kemping tiszta, jól felszerelt a lakókocsi. Az esti gyerekdiszkó csak extra. Az Olimpia-est minden nemzet számára különleges élmény volt a tehetséges animátoroknak köszönhetően. Üdv: Birkner Ildikó
Vendégkönyv - 2011:
Darázs Pál - Őrbottyán:
Nagyon jól éreztük magunkat az egy hét alatt az unokáinkkal, s megállapítottuk, hogy a Tengerszem - VG. Kft. Itáliában otthon van és ezáltal mi is otthon éreztük magunkat.
Kozma Imréné - Budapest:
Egy hetet töltöttünk a családommal ezen a szigeten, ill. szálláson. Mindenkinek csak ajánlani tudom. A szállás felszereltségével maximálisan meg voltunk elégedve. A camping területe tiszta,gondoztott. A mosdóhelyeket naponta többször takarítják. Gyönyörű a nyugati szabadstrand. Jók az ételek, kedvesek az emberek. Aki teheti pihenjen itt!
Vendégkönyv -2010:
dr. Fördősné Szilágyi Brigitta - Székesfehérvár:
2010. 07. 31 - 2010. 08. 07 -ig töltöttünk el egy kellemes hetet a Grado melletti kempingben. A közvetlen tengerparti rész helyett a Grado-i szabad strandot választottuk, ami kifogástalan volt. Tiszta, homokos, sekély, meleg. Ha búvárkodni támadt kedvünk, átmentünk Sistiana-ba. Vásároltunk Palmanova-ban, sétáltunk Udine-ben, pizzáztunk Lignanoban. Nagyon jó választás volt a kemping, mind árban, mind helyileg. Bármikor visszamennénk!
Petrik Attila - Tatabánya:
2010.07.17-től nyaraltunk a gradoi kempingben. Öten kényelmesen elfértünk a lakókocsiban, ami újszerű állapotban van.Többször nyaraltunk már lakókocsiban, de ilyen szépet még nem sikerült kifogni. Felszereltsége is jó, minden van ami egy nyaraláskor szükséges. A kemping vizesblokkja is teljesen jó és közel van a lakókocsihoz. Folyamatosan takarítják, megfelelő számú WC, mosdó, tusoló áll a vendégek rendelkezésére. Azt azonban nem árt elmondani, hogy WC papírt vinni kell mert az nincs kitéve. A strand is közel van a lakókocsihoz, lassan mélyülő, homokos. A kempingben minden este program volt a kis szinpadon, sportolni lehet, van étterem, szupermarket. Úszómedence is van, de fürdősapka használata kötelező. Kisgyerekeknek csúzdával. Szóval ki sem kell tenni a lábunkat a kempingből, ha nem akarjuk. Ha mégis akkor Grado egy nagyon szép kis városka, többféle stranddal, sétáló utcával, programokkal. Mi nagyon jól éreztük itt magunkat.
Köszönjük.
Vendégkönyv - 2009:
Dr. Gullerné Huszti Edit - Budapest:
Szeretnénk megköszönni az Önök által szerzett nyaralást! Mindenekelőtt a pontos visszaigazolást, eligazítást, tájékoztatást! Nagyon igényes és hasznos a honlapon és a lakókocsiban található leírás a látnivalókról és minden egyébről. Jól éreztük magunkat a kempingben, a lakókocsiban, tetszett a környék is, szóval minden. Másnak is fogjuk ajánlani.
Horváth István - Alsónemesapáti:
Nagyon kellemes nyaralásunk volt. A kemping és a környék is hangulatos. A lakókocsi közel van a vizesblokkhoz és a tengerhez. A vizesblokk nagyon tiszta, folyamatosan takarítják. Este program van a szórakozni vágyóknak. 23 órakor elcsendesedik a zene és nyugodtan lehet pihenni. Kisgyerekes családoknak ideális nyaralóhely.
Mohos Róbertné – Gödöllő:
Nagyon jól éreztük magunkat, és az idő is remek volt. Az információs füzet a lakókocsiban nagyszerű ötlet. Rengeteg hasznos infó van benne.
Tolnai Ádám – Zalaegerszeg:
Korábban még nem nyaraltunk lakókocsiban, ezért meglepetés volt, hogy a lakókocsiban az elő sátorral együtt kényelmesen elfértünk öten is. Sokat kirándultunk, a környéken rengeteg a látnivaló. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Vendégkönyv - 2008:
Fazekas Tamás – Szeged:
Lakókocsiban most nyaraltunk először, de nagyon megtetszett. A kemping szépen ápolt és a lakókocsi is tiszta és rendezett. Azt kaptuk, amit elvártunk.
Kovács Edina – Budapest:
Mi augusztus elején voltunk lent. Gradoban hatalmas élet volt! Nagyon sok a szórakozási lehetőség. Biztos, hogy visszamegyünk.
Szabolcsi Krisztián – Székesfehérvár:
A kemping szép, a lakókocsi jól felszerelt, az idő is jó volt és a gyerekek is jól érezték magukat. Fantasztikus nyaralás volt!

A 10. 000 Ft –os kedvezmény szerencsés nyertese pedig:Krajczár János és családja – Mátészalka:

„Az idén a 3 gyerekkel lakókocsis nyaralás mellett döntöttünk. Gradót már régóta szerettük volna meglátogatni, ezért választottuk ezt a kempinget. Jó döntés volt! A kemping közel van Gradóhoz, ami egy nagyon szép, élettel teli tengerparti város. A kempingben is van azonban szórakozási lehetőség, és a medencék is tiszták, igényesek. A vizesblokkokban elegendő számú zuhanyzó és WC áll rendelkezésre. Mindig tiszta, rendszeresen takarítják és mindig van meleg víz! A lakókocsi nagyon jól felszerelt, minden van amire a nyaraláson szükség lehet. Jól elfértünk a gyerekekkel benne. Újra eljövünk!A kedvezmény a 2016 – as szezonban bármikor érvényesíthető!

Gratulálunk !